Monday, August 30, 2010

^^ Kemuncak Alam Belajar ^^

Tanggal 9 Ogos lalu adalah kemuncak alam pembelajaranku. Setelah 3 tahun di Tadika, 6 Tahun di sekolah rendah, 5 tahun di sekolah menengah, 1 tahun di matrik dan 3 tahun di universiti, maka hari tersebut sangat bersejarah kerana aku telah rasmi menjadi graduan UKM. Syukur sgt2 sbb Allah pnjgkan usia & pemudahkan jalan untukku menggengam segulung ijazah. Sangat terharu bila dapat pelukan tahniah dari ibu & suami ku tersayang. Sangat2 terima kasih pada dorang, kerana berkat dorongan, kata-kata semangat dan kesabaran dorang akhirnya hari bermakna ni tiba jua. Insyaallah, akan kubalas jua nnti segalanya walaupun tak sepadan dengan apa yang dikorbankan untukku. 


Buat kawan2 yg konvo sekali, tahniah semua. Selepas ni kita semua akan bawak haluan msing2. Semoga berjaya semua ye.. Xde nk cite panjang dah, tgk gambar jela ye.. =)


Sebelum masuk dewan... Sampai lambat sikit aritu.. Huhuhu


Masa terima ijazah, mr hubby ambik dari layar..


Dengan kedua2 my loving mek...=)


With mr hubby tersayang...=)


Muka Happy..=P


Dengan Cik Bell.. =)


Dengan Cik Zaty...=)


Dengan Cik Wanie..=)

Dengan Abe Li & Kak Intan..=)


Dengan Abg Die...=)

Saturday, August 28, 2010

^^I'm Back^^


Mulai sat ini, saye dgn ini mengistiharkan diri saya untuk kembali aktif kat my blog ni.. Nak lupakan crite2 duke2 tu, nk crite yg happy2 je yang tlah berlaku selama saya sepi ni and after2 this... YES!!!