Sunday, June 15, 2014

Di Akhir Kehamilan..

Tinggal beberapa hari lagi due date saya. Kalau adik keluar betul2 due date, sama birthday la dengan ayah 25 Jun. Tapi sampai ke saat ni, adik still lagi selesa golek2 tendang2 perut ibu. Ibu plak dah tak larat sangat dh ni tapi masih gagahkan diri masuk ofis sebab semester baru dah mula hari ni. Sementara waktu ni saya masuk kelas dulu la ajar ape yang patut sebab nak cuti awal pun mcm malas je, boring jgak duk kat umah. Insyaallah kalau kat tmpat keje hospital pun semakin dekat, senang ape2 bleh terus pegi, barang-barang smua dah standby. Sekarang pun dh rasa sakit2 dh tggu masa nak keluar je kot.. Akan sampai masanya la tu..
Doakan saya yer semoga selamat belaka...

INFO Kehamilan Minggu ke 38
http://3.bp.blogspot.com/-bDypB3UWkIE/TuK1ajBoY_I/AAAAAAAAAIA/NqR_imX4oG0/s320/Kehamilan%2BMinggu%2B38.jpg