Wednesday, January 25, 2012

^^Tahniah..^^

Salam..
Belum terlambat lagi saya nak ucapkan tahniah pada 2 insan yg pernah bersama saya ketika susah senang time di UKM dulu.. Kedua-dua wedding ni sy tak dapat attend.. Belum smpai rezeki nk knal tmpat dorg agknya..

First, wedding Lan & k.as kat Melaka 31 Disember lpas.. Lan ni satu kelas, satu course time kat UKM dulu, satu kolej kediaman plak tu, slalu lpak buat keje same2 kat kafe dgn geng saya.. Selesa berkawan dgn dia.. Tahniah Lan.. Cpt2 dpt baby yer..

Second, wedding di Tanah Merak,Kelate, exRummate saya masa kat Kolej Pendeta Za;ba UKM dari sem 1 smpai 4.. Byak bnda kongsi bersama, slalu gak kuar jln2 skali. K.na dgn husband dia ni dri Form 1 dah kapel. Alhamdullillah kekal sampai ke jinjang pelamin. Semoga k.na & abg yie kekal bahagia hingga ke akhir hayat..

1 comment:

  1. dari form 1 kapel? lama tu hehe..tahniah utk mereka.

    tq sudi baca blog akak yer dik..

    tq ucapan besday utk akak..take care dear!~

    ReplyDelete