Monday, November 28, 2011

^^Saje-saje..^^

Dah lama sy tak update upenye..sbuk manjang laa..bdak2 nak final exam. And dh hbis pun final exam + sy demam,btuk hmpir 2 minggu..Oh ye, ank dara sy dh pun 7 bulan arini..dh mcm2 keletah dh dia tunjuk..Sgt2 menghiburkan kami..So, hadiah birthday Saffiya yg ke 7 bulan ni, ibu & ayah belikan walker ni haa..
Saffiya seronok sgt duk atas walker smpai gelak sorg2..Best btul tgok dia membesar alhamdullillah sihat xde mslah ape2..

Abg pun ade kat umah lgi skrg ni. Aritu pegi seminggu je pstu kena relocation so balik dulu. Dah hujan lebat and banjir xleh la nak pegi lagi. Lagipun kene banjir gak tu cmne nk landing heli plak dlm air kn. Mungkin next week abg dh kene g keje balik. Pstu mcm biasa la aku dan Saffiya pun nomad jap umah PIL kat Fikri.. Lebih selesa duk umah sendiri sbnarnya tp terpaksa jgak sbb nnti abg susah hati xleh nk wat keje plak tinggal kami kat umah 3 minggu, takut jadi ape2. Dh la aritu umah dah kena masuk pencuri time ktorg xde, lgi la dia bimbang.. Tapi sampai bila la kami nk nomad cmtu kan...Huhuhu.. So sementara ada kat umah ni enjoy la puas2. Masak mcm2 feveret encik abg, g jln2..Hehehe..

No comments:

Post a Comment