Thursday, April 15, 2010

^^ First Interview ^^

Akhirnya telah lama pye aku fkir, aku ambik keputusan nak join interview hari ni.. Sgt lama ambik masa sebab rasa macam tak layak. Company besar tu, dengan CGPA aku yang tak seberapa, communication skill yg tak tau tahap mane, dengan tak sempat kaji, prepare ape2, mana la tak takut..Tapi takpe, aku tetap join jugak temuduga terbuka yg dia nak 30 org je ni..Hehe

Overally, Alhamdullillah, aku dapat jawab semua yang dia jawab, dengan tetiba banyak plak poin dalam kepala. Cuma kadang-kadang sangkut sebab xingat mcm mane nk sebut certain istilah tu dalam English..Nervous gler kot tapi cool senyum jer.. Alhamdullillah, akak dan pak cik yang interview aku tu sgt friendly and takde la serius sangat. Macam fun,fun,fun je la kan.. Sebelum proses interview tu, pagi ada briefing pasal company tu. Pastu aku ingatkan nak buat interview secara group tapi upenye sorg2..Hahaha..

Tapi aku takde mengharap sangat aku dapat join company ni, tak layak rasanya... Tapi pengalaman tu la yg paling utama yang aku nak... Harap2 adala rezeki aku nnti kat mane2.. 

Opps, ye tak ye kan, lupe nak gtau nama company ni... Hehe... Company international yang cukup fofular dalam industri minyak upstream and downstream..huhuhu

Inilah dia..jeng,jeng,jeng...
*
*
*

*
*

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Hehehe.. Tgk kat bawah...

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
huhuhuhuhu...
Tak layak rasanya kan... Tapi cube je...hehe..

No comments:

Post a Comment