Monday, April 12, 2010

^^ The Value of Loyalty...^^

Bru je lepas tengok cte ni sambil lunch td. Sangat touching, tak dapat tahan air mata  keluar... Baru la tahu nilai sebenar kesetiaan kita kepada org yang kita sayang.. Bayangkan selama ni org yang kita sayang selalu ada bersama kita, tapi tiba2 dia pergi, kita hantar dia pergi dalam keadaan sihat tapi lepas tu kita tggu dia balik, tapi dia dah tak balik2 lagi dah. Kita tertanya-tanya ke mana dia pergi, tertunggu2 dia balik, sedangkan dia takkan balik lagi buat selamanya.. Ni lah crtanya...
Kalau nk tgk boleh download kat sini dan download guna Usershare. Lebih mudah sebab nnti dia link terus pada IDM untuk kte download.

2 comments:

  1. ala.....tak leh nk donwloadd....

    nk tggggkkkkkkkkkkk...plz smpan..nnti balik ambik dgn sue..hehe :P

    ReplyDelete
  2. beress..cnfirm su simpan..Insyaallah. =)

    ReplyDelete