Wednesday, April 21, 2010

^^ Rindu... ^^

I really miss him.. Tak tahu nak cakap camne :(.. Dah lebih sebulan tak jumpa sebab kejenye di tengah lautan sane.. Sebelum ni tak pernah kena pergi lame macam ni.. Rasa sangat kekok dan kosong sebab ni la dugaan pertama khawin.. Ye la masih baru lagi kan.. Aku kadang2 rasa kuat, boleh tunggu tapi kadang2 nak dia balik time tu jgak.. Sangat tak suka keadaan ni.. Tapi apepun aku sangat faham (cuba faham) tugas dia sbgai ketua keluarga.. Kena cari rezeki untuk kami, bakal anak-anak kami nanti..

Aku pun dah lama tak balik rumah. Kalau balik, tgk bilik, barang-barang dia, lagi la aku tak kuat.. So, aku decide stay saje kat kolej... Kebetulan musim exam and musim final year project.. Bolehla menyibukkan diri cakap kat diri sndiri, xnk pk,xnk pk..byak keje ni.. Nasib baik ade kawan2 temankan.. Teman makan, buat keje skali... Kalau aku duk seorang lagi la kerap aku nangis sorang2.. Oh, kadang-kadang aku tak kuat..Sungguh..
Macam lemah sangat.. Kuatnya penangan rindu ni... Sebelum khawin xde plak rasa macam ni, xkisah sangat pun lama mane dia keje.. Mungkin inilah nikmat rindu lepas khawin.. Nak berenggang sikit pun susah...Huhu

Abang, cepatlah balik... :'(


1 comment: