Thursday, November 12, 2009

^^ Waiting for this ^^

Skrg dah addicted ble barang online.. So skrg tgh tgu 3bnda..
2 bnda ni untuk aku, for my wedding..=))

Tudung ni hajat di hati nk pakai time akad nikah..
Bli kat sericahaya.com harga RM45 termasuk kos penghantaran..Comey x?





Ni yg kedua, cupcake untuk hantaran ak nnti.. Ni sampel jela, tp pattern yg ak mintak tu lbih kurg cmni la..
Harga xtau lgi brape. Yg ni kna ambik kat tmpt dia. Tp ak bli mlalui online gak dri Farinmecupcakes.com..hehe =)


The last one ni untuk my sweet ank buah, untuk birthday dia yg ke dua tahun. Birthday dia dh lpas 30hb Ogos aritu tp ak xsmpt lgi nk bli ape2.. Bnda sgt cute..ak bli kat Jajakraf.com..harganye RM13...Cute kn?
Tp ni sampel je...hehe

No comments:

Post a Comment