Thursday, March 11, 2010

^^ Akhirnya... ^^

Akhirnya, ketiga-tiga paper Mid Sem tiga hari berturut-turut tamat jua.. Entrepreneurship, Network Programming & Analysis and Design of Algorithm.. Semuanya susah yg amat. Even dah study smpai lumat pun kertas still mcm tu jgak..Susah.. Apepun, tawakal jela.


So, dh habis exam rasa nak relax jap malam ni. Nak tgk movie.. So, aku dah prepared 3 movie sama dengan 3 paper exam untuk aku release tension malam ni. Xtau la smpat hbis ke x.. Hehe.. Sebab, lepas ni, mulai esok nak tumpukan pada final year project. Dah lari schedule dh tu pn.. Still xde progress dari 3 mggu lepas. Xtau la nk jadi ape.. 


Last weekend, balik. Mcm biasa la bila dah jadi weekend husband and wife ni, time cuti jela jumpa. Lepas tu masing-masing ada tanggungjawab masing-masing. Situasi macam aku nilah yg menuntut banyak persefahaman antara satu sama lain. Macam-macam dugaan boleh timbul. Jangan ingat orang yang duk dekat je ade selisih faham tau.. Time cuti weekend aje la boleh spend time dengan Mr Hubby, masak sesame, gi pasar sesame, gotong-royong sesame..Smuanya la sesame.. Hehe.. And time ni jugak la kena ambik peluang, smentara Mr Hubby keje kat darat ni. Nanti dah balik smula keje kat laut lagila rindu yang amat.. 


Tu je la kot untuk malam ni. Nanti jap2 ag kalau rajin boleh tulis lagi. Nak sambung tengok My Name Is Khan..daaa


P/S Rindu bantal peluk..=D

No comments:

Post a Comment