Monday, March 29, 2010

^^ Sangat Tak Suka ^^

Serius, aku sangat tak suka perasaan yang aku ada sekarang. Dah cuba buang jauh-jauh tapi tetap xnak ngalah gak.. Aku nak faham dan terima situasi ni, tak nak dah menyerabutkan dia.. Sebab dia dah usaha untuk berubah dan belajar dari silap dia... Cuma masalahnya, aku.. Aku tak tahu knape aku macam ni.. Ye, aku sayang dia sangat2.. Dia la segalanya bagi aku... 


Ni la akibatnya, bila encik suami dah lama ada kat umah and suddently kna move to other place.. Dan aku telah merelakan dia pergi dengan perasaan yang sangat terpaksa.. Aku tak suka sangat keadaan ni.. How I wish dia cepat2 balik... Aduss, kalah lagi dengan perasaan ni... Sangat perlu muhasabah diri sendiri...Arrggghhh, aku tak suka...

No comments:

Post a Comment