Friday, February 26, 2010

^^ Sambung Jalan-jalan..^^

Lepas tengok movie,ktorang sambung jalan-jalan dalam Mid Valley tu. Shopping sikit2 mana yang perlu. Lepas tu masuk dalam Pets Wonderland. Tengok pets yang sangat cute, especially hamster, rabbit ngan kucing. Kucing yang ada kat situ ribu-ribu harganya. Hai, kalau aku dapat beli, pastu hilang ke, ape ke kucing tu, mahunya nangis tak henti2. Dahla mahal... Huhu.. Lepas beli Rotiboy..sebab dah lapar balik...ktorang pun balik dengan tetap setia menggunakan perkhidmatan KTM Komuter yang macam sardin petang tu...Huhu..






No comments:

Post a Comment