Monday, January 25, 2010

^^ A Little Sacrifice... ^^

Sangat lama tak mengupdate.. Sebabnya, sangat busy dengan assignment dan tesis yang tak pernah putus-putus.. Dan sangat busy berulang-alik Setiu-UKM hampir setiap minggu Januari ni.. Weekdays jadi student, weekend jadi wife and housewife.. So busy.. Sangat berterima kasih to my hubby kerana semasa ketiadaanku di rumah, my hubby menjagakan ibuku untuk aku.. That things that I myself cannot repay him...
PTPTN tak masuk2 jugak lagi.. Kesian my hubby kena tanggung fully makan minum, tiket pergi balik, keperluan belajar aku kat cni.. Hehe, xpe bang, nnti sue belanja makan ek..
I love him so much... Tak pernah mengeluh walaupun pening pk hal duit saat2 kritikal ni... 
Anyway, ktorg dah start bussiness.. Nak tahu ape, klik la kat cni ek... WonderStuff

Ok, nnti la sambung cerita lagi.. Banyak lagi nak crite tp kna buat keje dulu.. Dah blurrr ni.. Daaa..

1 comment:

  1. wow! dah start buat business dah :)
    keep it up gurl! exchange link k..

    gud luck ^_^

    ReplyDelete