Tuesday, January 05, 2010

^^Thesis...Thesis..^^

Sangat ngantuk tapi tetibe sangat teruja nk update blog after jengah ke blog seseorg yang bru diupdate..Hehe..Demam tesis final year aku dah bermula. Malam tadi sangat sibuk menyiapkan proposal nak bagi SV pg td. Then, kalau smpat nk hantar terus kat Ofis Jabatan. Alhamdullillah, lpas berjaga malam dan dalam keadaan pening-pening bangunpergi ke kelas, lepas first time go through my draft proposal Mr SV aku terus accept. Tapi kena baiki ckit2.. Lepas baiki terus hantar ke Ofis Jabatan. Alhamdullillah. Terasa hilang sedikit beban atas kepala ni. Tapi... yang menanti nanti lagi dahsyat dan tough dari proposal. Ni baru je proposal, dah nk tercabut otak ni pkir ayat. Tapi, harap-harap jugak semuanya akan berakhir dengan jayanya.. Hopefully...


Then, lpas habis thesis ni, boleh la berangan terima skrol ijazah masa konvo nnti. Huhu, xsabar rasanya..

No comments:

Post a Comment