Sunday, January 09, 2011

^^9 Januari 2011^^

Hri ni dah pun 9 Januari 2011.. Hari yg ditunggu2.. Tapi ade ape ye dgn hri ni............
Oowh, hari ni sepatutnya encik abang sepatutnya balik ke darat setelah 3minggu di Guntong D...
Tapi xtau la dapat balik ke x sebab encik abang ckap kawan2 dia yg sepatutnya balik hari Khamis last week pun xleh balik lagi sbbnye copper xde nk kna g ambik.. So, dalam 50org lagi ter'delay' tarikh balik dorg..
Jadi, encik abang pesan, jgn terlalu berharap hari ni dia sempat balik.. Tunggu sahaja & berdoalah semoga cepat balik dan selamat.....huhuhu

1 comment:

  1. Salam...

    sama la kita,selalu hari yg dikatakan nak balik tu,mesti tak jadi balik..ada2 aje delay.flight delay,takde org ganti mcm la lagi..takpe la,cepat ke lambat ke,janji semua selamat..sabar yer (diri sendiri pun tak sbr kdg2 hehe)

    ReplyDelete