Monday, January 10, 2011

^^Terus Menanti...^^

Ok, hari ni dah 10 Januari 2011. Encik abang xbleh balik lagi semalam. Copper dah ade cuma ambik org2 yang dah lama ter'delay' nak balik tu. So, smua dah selamat balik jmpa family msing2 semalam. Alhamdullillah. 
Encik abang kate, pagi ni giliran dia & org2 yang sepatutnya balik semalam. Tu tgah tunggu copper la tu. Barang2 & tuan pya dah ready tunggu angkat beg naik copper je. Harap2 xkecewa lagi hri ni... Sebab aku dah siap2 ambik cuti nak spend time dengan dia sebelum dia pergi keje lagi nnti. Baby pun xscan lagi ni. Dah masuk 6bulan dh.. Tgu ayah dia la ni... Sabar ye syg ye.. Kite sama2 tgu ayah balik ye...=)
Semoga semuanya selamat....Aminnn....

P/S Dalam hati Allah saje yg tahu.....

No comments:

Post a Comment